BURDUR / BUCAK - Bucak Halk Eğitimi Merkezi

Ock

Kurumumuzca 20/01/2022 tarihinde ilçemizde Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası düzenlenecektir. Okullarımızın katılımlarını bekleriz...

Ock

Açıköğretim Ortaokulu /Lisesi sınavları e-sınav olarak uygulanması planlanmaktadır. Bu sebeple Açıköğretim Ortaokulu /Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için adayların biyometrik fotoğraflarına ihtiyaç duyulmaktadır. KAYIT için gelen vatandaşlarımızın yanlarında biyometrik fotoğraf getirmeleri gerekmektedir.

Ara

AÇIKÖĞRETİM ORTAOKULU ve AÇIKÖĞRETİM LİSESİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 27 ARALIK 2021 - 28 OCAK 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Kas

Genel Müdürlüğümüz

Açık Öğretim Daire Başkanlığı tarafından 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönem Çevrimiçi Sınavı bilgilendirme videosu hazırlanmıştır.

4-10 Aralık 2021 tarihleri arasında sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

Ekm

HİKMET TOLUNAY MESLEK YÜKSEK OKULU'NU ZİYARET  Kurum Müdürümüz Olcay DEĞERLİ, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Sayın Mehmet ÖZMEN'i makamlarında ziyarette bulundu. Ziyarette öncelikle yeni Eğitim Öğretim Yılının Hayırlı Olması dileklerini ileten Kurum Müdürümüz  akabinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından bu yıl açılması planlanan kurslar hakkında paylaşımda bulundu. Sohbet havasında gerçekleşen görüşmede Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet ÖZMEN de öğrencilerin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda açılabilecek kurslar hakkında görüşlerini belirtti. Kurumsal işbirliği ve destek konularında fikir birliği oluşan görüşmede ilgileri ve misafirperverlikleri için Sayın Mehmet ÖZMEN'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 2 Ekim 2021 tarihinde ilçemiz Ayşe Sak Ortaokulunda başlıyor.

Eyl

Ağu

Destekleme Yetiştirme Kursu başvuruları 10 Eylül 2021 Cuma gününe kadar uzatılmıştır.

Ağu